Account instellingen compleet maken

Als je nog geen account hebt aangemaakt, raden we je aan een proef account aan te maken en Starred 30 dagen gratis te proberen, zodat je Starred direct kunt uitvoeren. Je kunt hier een proef account aanmaken.

De eerste keer dat je inlogt bij Starred, word je door de onboarding module heen geloodst. Aan het einde wordt je gevraagd om je persoonlijke gegevens te checken, aan te passen en compleet te maken. Zorg ervoor dat je persoonlijke gegevens kloppend zijn, zodat je optimaal gebruik kunt maken van Starred.

Ga naar je profiel in de rechter bovenhoek en klik op Account instellingen.

Hier kun je persoonsgegevens zoals voor- en achternaam, functie, profielfoto en taal aanpassen. Daarnaast kun je de volgende gegevens aanpassen:

• Platform voorkeuren
  • Wachtwoord wijzigen

Platform voorkeuren
Hier kun je instellen welke taal je wilt toepassen en in welke tijdzone je je bevindt.
Onderaan kun je zelf kiezen en instellen welke gegevens je wel en niet ontvangt van Starred:

Eerste optie is: Laat mij weten wanneer... Ik nieuwe feedback heb ontvangen. Dit houdt in dat je een melding krijgt als iemand je formulier heeft ingevuld.
Als je besluit deze uit te zetten, dan wordt automatisch de 'Brandmail' ingeschakeld. De 'Brandmail' is een notificatie wanneer er een respondent negatieve feedback heeft gegeven.

Tweede optie is: Ontvang info die jou interesseert. Hier kan je ervoor kiezen om deze opties wel of niet te ontvangen.

Een melding staat aan als het vakje groen is en op 'Aan' staat.

Wachtwoord wijzigen
In het stukje Beveiliging kun je rechts klikken op Wachtwoord wijzigen. Hier kan je eenvoudig je wachtwoord wijzigen.

Het kan ook voorkomen dat je je wachtwoord vergeet. Als je het wachtwoord bent vergeten kan je op de homepage bij het inloggen klikken op Wachtwoord vergeten. Door hier je e-mail adres in te vullen kan je deze resetten.

Als je tevreden bent met al je wijzigingen, vergeet ze dan niet op te slaan!