Feedback verzamelen via het subdomein

Starred biedt je de mogelijkheid om feedback te verzamelen, zonder een uitnodiging uit te sturen. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken als link op je website of in een nieuwsbrief die je uitstuurt met de vraag of je klanten feedback willen geven.

Om feedback te ontvangen via een open domein, dus zonder een uitnodiging te sturen, kun je jezelf een eigen URL toe-eigenen. Ga naar Profiel weergeven rechtsboven, klik vervolgens op het tabblad Bedrijfsgegevens en ga naar Subdomein, of klik hier. Je kunt hier je bedrijfsnaam invullen (of een andere naam). Dit kan alles zijn, zolang de naam nog niet geclaimd is of op de zwarte lijst staat.  Zie de afbeelding hieronder:

Aan jouw open domein koppelen we één van jouw formulier. Dit formulier kun dan je zowel met uitnodigingen als 'open' gebruiken. Zo'n 'open' formulier noemen we ook wel een reactief formulier: hier krijg je feedback op als je er niet per se om vraagt. Je kunt bijvoorbeeld onder al je e-mails een link naar dit formulier zetten of een link op je site plaatsen. Die leiden dan naar dit ingestelde open formulier. Het openzetten van een specifiek formulier en het koppelen aan je open domein gebeurt achter de schermen. Laat ons Customer Happiness team dus vooral weten welk formulier je wilt delen op je open domein.

Let op: Omdat het formulier open staat via de URL, kan het systeem dan geen details van de respondent herkennen. De feedback is daarom dus anoniem!

Wil je wel een URL delen naar een formulier, maar wil je de respons terug kunnen herleiden naar de respondent? Dan kunnen we de instellingen aanpassen, zodat de feedback op het open formulier eerst geverifieerd moet worden door de respondent. Hij/zij vult dan na het geven van de feedback zijn/haar email-adres in, waar een verificatiemail naartoe wordt gestuurd. Pas als de feedback is geverifieerd zal deze meegerekend worden.

Of wil je geen verificatie van de feedback, maar wel terug kunnen zien wie de feedback heeft gegeven? Dan is er ook de mogelijkheid om unieke links te genereren. Lees hier meer over hoe je dit kunt doen.

Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met ons Customer Happiness team.