Toegangsbeheer gebruikers van Starred

Bij Toegangsbeheer kun je andere collega's mede beheerder maken en kun je andere gebruikers binnen het bedrijf meer of minder bevoegdheden geven. Deze optie vind je onder Profiel weergeven rechtsboven op je scherm, op het tabblad Bedrijf en vervolgens bij Collega's

Een beheerder kan alles opzetten en wijzigen op het Starred platform. Een 'gewone gebruiker' heeft de volgende mogelijkheden.

• Mag bedrijfsgegevens aanpassen: Het uitvinken hiervan zorgt ervoor dat bedrijfsinformatie, huisstijlen, uitnodigingen, etc. niet aangepast kunnen worden door gewone gebruikers;
  • Mag formulieren maken en aanpassen: Als je dit uitvinkt, dan kan een collega als gewone gebruiker de feedback formulieren wel inzien, maar niets in deze formulieren wijzigen;
  • Mag segmenten maken en aanpassen: Als je dit uitvinkt, dan kunnen gewone gebruiker geen klant segmenten maken en/of wijzigen;
  • Mag alle segmenten inzien: Uitvinken zorgt ervoor dat je een collega van bijvoorbeeld een specifieke vestiging/afdeling inzicht geeft in de segmenten die alleen voor hem/haar relevant zijn. Naast het uitvinken is het belangrijk dat je bepaalde kenmerken toekent aan je collega. Hoe je kenmerken toekent aan collega's, vind je hier!
  • Mag uitnodigingen versturen: Als je dit uitvinkt is een collega als 'gewone gebruiker' niet bevoegd om uitnodigingen voor feedback uit te sturen.