Openen van gedownloade responses in Excel

Bij het downloaden van je responses uit je dashboard, ontvang je een CSV-bestand met alle responses in je e-mail. Niet altijd opent het CSV-bestand in Excel of worden de responses overzichtelijk weergegeven.

Om de responses in Excel te openen en weer in een nette volgorde te krijgen, kun je de onderstaande stappen uitvoeren of lees de instructies op de support pagina van Microsoft.

Stap 1: Sla het CSV-bestand op op je computer;
Stap 2: Open Excel en selecteer het CSV-bestand bij Importeer in Bestand (in taakbalk)
Stap 3: Selecteer CSV bestand bij het type bestand dat je wilt importeren;
Stap 4: Selecteer (tekstbestand met) Scheidingstekens bij type bestand;
Stap 5: Selecteer Komma als scheidingstekens en klik op Volgende;
Stap 6: Vink Algemeen aan bij kolomgegevens en klik op Voltooien.

Het CSV-bestand wordt nu leesbaar getoond door elke antwoord in een aparte kolom te vermelden. Hieronder staand screenshots bij de verschillende stappen.

Stap 2:

Stap 3:

Stap 4:

Stap 5:

Stap 6: