Individuele responses bekijken

Naast de optie om alle gemiddelde scores te zien in het Dashboard, kun je ook de feedback per persoon bekijken. Zo kun je gerichter terugkoppelen naar je klant. Er zijn verschillende manier om een individuele respons in te zien:

• Je kunt op de link klikken die je krijgt in de notificatie email die je krijgt als er een nieuwe feedback formulier is ingevuld. (zorg er wel voor dat deze notificatie optie aanstaat. Hoe je dit instelt, vind je hier.
  • Je kunt ook naar het overzicht op Formulieren. Klik vervolgens op het pull-down menu naast het formulier en ga naar Responses. Je ziet dan een overzicht met alle respondenten die feedback hebben gegeven via dat formulier.
  • Ook kun je de responses in een bepaalde groep zien en downloaden. Je selecteert deze groep door in de lijst met responses bovenin Alles te veranderen in de groep die je wilt inzien.
  • Een laatste optie is om via het Dashboard de responses te bekijken. Kies links boven het formulier waar je de responses van wilt zien. Klik vervolgens op 'responses' (zoals op de afbeelding). Als je op 'responses' klikt kom je uit bij een overzicht met alle respondenten die feedback hebben gegeven via het door jou gekozen formulier. Je kunt nu per individu naar de reactie kijken.