Wil je snel een vliegende Starred maken?

Met deze 3 stappen komt de feedback van klanten binnen no-time binnen! De links in de tekst geven je extra informatie over de specifieke onderwerpen.

Stap 1: Maak je account persoonlijk
Je kunt je account snel en gemakkelijk configureren in je eigen stijl. Dit doe je door op je foto rechtsboven in je scherm te klikken. Onder Profiel weergeven kun je je eigen profiel aanvullen en bedrijfsgegevens toevoegen:

Als je bedrijf al actief is op Starred, dan krijg je gemakkelijk toegang tot jullie bedrijfsomgeving op Selecteer bedrijf te klikken onder Profiel weergeven.

Expert tip:

• Pas de Bedankpagina die klanten na het geven van feedback te zien krijgen aan
  • Voeg je eigen Kantooradres toe. Dit zal onder de uitnodiging naar je klanten verschijnen

Gemiddelde tijdsduur: 5 minuten

Stap 2: De juiste vragenlijst
Na het configureren van je account kom je in de Formulieren sectie van Starred.
Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is en dat ‘One size fits all’ vragenlijsten niet altijd tot de allerbeste resultaten zal leiden. Daarom is het mogelijk om je vragenlijst volledig zelf samen te stellen, mits deze aan de Starred belofte van maximaal één scherm voldoet. In deze blog kun je lezen hoe je pijlsnel tot de ideale vragenlijst komt, een aanrader!

Daarnaast hebben wij een eigen SurveyStore waar voor verschillende toepassingen een aantal kant-en-klare vragenlijsten instaan. Deze kun je direct aan je account toevoegen, en indien gewenst ook nog makkelijk aanpassen.

Gemiddelde tijdsduur: 5 tot 30 minuten

Stap 3: Het uitnodigen van klanten
Wanneer de vragenlijst staat, ben je klaar om feedback van klanten te ontvangen. Dit doe je door in het overzicht bij Formulieren op Nodig uit achter het juiste feedback formulier te klikken. Geen zorgen, je nodigt niet direct mensen uit, maar krijgt je uitnodiging eerst te zien en kunt deze nog aanpassen.

We raden je aan om de klantcontacten middels een CSV-bestand of Excel-bestand in Starred te plaatsen. Op die manier kun je in één keer een grote groep klanten uitnodigen, maar nog steeds zeer persoonlijk te werk gaan. Een voorbeeld van zo'n bestand:

Voornaam, Achternaam en Emailadres zijn de standaard kolommen. Je kunt er echter voor kiezen om ook andere kenmerken toe te voegen, zoals in het voorbeeld hierboven. Op deze manier kan je naderhand de resultaten filteren op elk gewenst kenmerk (uitgebreide uitleg hier). Daarnaast is het mogelijk om de uitnodiging verder te personaliseren door in de uitnodiging een '@' te typen. Het specifieke kenmerk kun je vervolgens in de uitnodiging terug laten komen:

Moeite om een klantcontact bestand aan te maken? Wij hebben een voorbeeld in Google Sheets geplaatst. Ga vervolgens linksboven naar Bestand en maak een kopie of kies ervoor deze als .CSV te downloaden. De eerste 3 kolommen zijn dus verplicht, de rest kan je optioneel vullen met kenmerken.

Als alles goed staat kan je op Verstuur drukken. Een kleine geruststelling: De eerste keren dat je gaat uitnodigen zullen wij nog even een snelle 'kwaliteitscontrole' doen of alles goed staat voordat de uitnodigingen daadwerkelijk naar je klanten gaan!

Expert tip:

• Ga je de uitnodiging vaker gebruiken? Sla hem op als Sjabloon!
  • Lees hier tips om het meest succesvol uit te nodigen

Gemiddelde tijdsduur: 5 tot 10 minuten

Resultaat: De feedback komt binnen!
Nadat je uitnodigingen verstuurd zijn kun je op het scherm Formulieren deze bij Uitnodigingen volgen:

Hier staan de volgende statistieken:

Standaard krijg je van elk ingevuld feedback formulier een notificatie.

Mocht je grote aantallen uitsturen dan zal dit minder wenselijk zijn, en wil je de feedback liever zelf in het Dashboard inzien. We raden je dan aan om naar je Mailingvoorkeuren te gaan en 'nieuwe feedback' uit te vinken:

Wij sturen dan nog wel een 'brandmailtje' wanneer er door een klant zeer negatieve feedback wordt gegeven. Op die manier kan je direct actie ondernemen en de relatie nog tijdig herstellen voordat het te laat is.