Feedback op de feedback: Re-rating

De feedback van klanten zorgt ervoor dat je gericht je dienstverlening gaat verbeteren. Maar worden de veranderingen nu eigenlijk wel als positief ervaren? Om dit te achterhalen, heeft Starred de re-rating module.
Met re-raten kun je exact aangeven wat je verbeterd hebt per onderdeel en vraag je je klanten om je opnieuw op deze punten te beoordelen.Je klanten zullen dit enorm waarderen!

Je vindt re-rating achter je feedback formulier. Ga naar Formulieren en klik op het pull-down menu achter een formulier. In het pull-down menu vind je Re-rating.

Als je op Re-rating klikt, zie je het volgende scherm:

Hier kun je het formulier selecteren waar je een re-rating over wilt. Selecteer naar welke beoordeling je de terugkoppeling wilt geven, bijvoorbeeld respondenten die een Starred beoordeling van 1 ster hebben gegeven.

Geef vervolgens voor de gewenste onderdelen aan hoe je deze verbeterd hebt. Wanneer een re-rating is voltooid, krijg je hier een melding van en vind je de nieuwe waardering weer in het dashboard.

Expert tip: Als je kenmerken heb toegevoegd aan het CSV bestand kun je per segment een aparte tekst voor de herwaardering maken.