Collega's uitnodigen op Starred

Een bedrijf werkt als een overkoepelend account voor alle medewerkers van het bedrijf. Ben je op het begin nog de pionier van klantfeedback in je bedrijf, hoe sneller meer collega's feedback en de waardering van jullie klanten belangrijk vinden, hoe beter. So Starred inviting!

Collega's nodig je als volgt uit op Starred:

• Ga naar Bedrijf instellingen, en klik in het linker menu dan op Collega's;
  • Vul bovenaan bij Collega's uitnodigen de e-mailadressen van je collega's in;
  • Je collega's ontvangen een e-mail met de uitnodiging van Starred om zich aan te sluiten tot de omgeving van jouw bedrijf.