Groepen vergelijken in het Dashboard

In het Dashboard van Starred is het mogelijk om groepen binnen het feedback formulier te vergelijken. Je kunt bijvoorbeeld de NPS Promotors vergelijken met de Critici die het feedback formulier hebben ingevuld, maar je kunt ook je eigen groepen vergelijken. Nog geen groepen gemaakt? Klik hier!

Om de groepen te vergelijken, kies je eerst bij het juiste formulier. Vervolgens selecteer je bij Groep A de eerste groep en bij Groep B de andere groep (zie voorbeeld). De resultaten verschijnen dan vervolgens overzichtelijk in het Dashboard.