Hoe kan een respondent zich afmelden van Starred?

Helaas, niet iedereen ontvangt graag een uitnodiging voor feedback meer via Starred. Natuurlijk kunnen mensen zich ook afmelden op Starred.

Dit kan door onderaan de uitnodiging in de e-mail op Change your mailing preferences te klikken.

In het scherm dat volgt kun je de box Wil je feedback uitnodigingen van Starred ontvangen? uitvinken en de respondent is uitgeschreven na het bewaren van de voorkeuren!