Herinnering uitschakelen

Het ontvangen van een herinneringsmail staat standaard ingesteld bij het verzenden van uitnodigingen voor feedback. Je contacten ontvangen dan 6 dagen na het versturen van de uitnodiging een herinneringsmail, wanneer zij nog geen feedback hebben gegeven via Starred. Lees hier meer over hoe je deze optie in- of uitschakelt.

Heb je de uitnodiging per ongeluk verzonden mét herinnering, maar wil je deze herinnering alsnog uitschakelen? Dat kan tot 4 dagen na verzending van de uitnodiging!

Ga in het overzicht op de pagina Formulieren naar het drop-down menu achter het formulier dat je verzonden hebt. Dit doe je door op het pijltje te klikken.
Klik op Uitnodigingen en klik vervolgens op de naam van de afzender om de details van de uitnodiging te zien. Hier zie je een rode knop staan, met Schakel herinnering uit. Door op deze knop te klikken, zet je de herinnering voorgoed uit.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen