Stap 2: Schrijf bericht

Nu je de uitgenodigden hebt geselecteerd is het tijd om de uitnodiging te personaliseren, dit doe je door op Volgende: Schrijf bericht te klikken. Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van de standaard uitnodiging in je account 'Example', maar wij adviseren om zelf een persoonlijk bericht te schrijven. Je kunt de tekst een persoonlijke noot geven door de aanhef, algemene tekst of een vraag van je feedback formulier alvast in de e-mail te stellen en hier een vast sjabloon van maken. Zo kun je de volgende keer dat je contacten uitnodigt om feedback te geven op het formulier, direct je eerdere tekst gebruiken. Het opstellen is simpel:

1. Klik op het drop-down menu onder sjabloon en kies voor Maak nieuw sjabloon
  2. Geef je sjabloon een naam en selecteer de taal van het sjabloon. Klik op Maak nieuw sjabloon en je nieuwe sjabloon is aangemaakt!
  3. Typ vervolgens bij aanhef in in het grote tekstveld eronder de uitnodigingstekst die je wilt. Het is belangrijk om te noemen dat de enquête op één pagina staat en de verstuurknop altijd in beeld is, hierdoor verhoog je de response rate. Ook is het belangrijk om te vermelden dat de survey niet-anoniem is, maar de response alleen voor interne doeleinden worden gebruikt.
  4. Als je klaar bent met het opstellen van je uitnodigingstekst, klik je linksboven naast de naam van het sjabloon op het Opslaan icoontje en zo kun je het sjabloon in de toekomst opnieuw gebruiken.

De geavanceerde opties van het uitnodigen (vraag toevoegen in de tekst, inplannen van de uitnodiging,etc.) vind je onder 'Starred als een pro' of door hier te klikken.