Kan ik zien hoeveel er geklikt wordt op de bedankpagina?

Na het invullen van jullie feedback formulier ontvangt de respondent een gepersonaliseerde bedankpagina. Vanaf nu kun je zelf zien hoevaak er geklikt is op de weblink in de bedankpagina. Om dit te bekijken, ga je naar de pagina waar je ook de bedankpagina aanpast. Bij Profiel weergeven, kom je via Bedrijfsinstellingen bij de tab Uitnodigingen.

Onderaan deze pagina vind je de instellingen van de bedankpagina. Achter Knop link wordt weergegeven hoe vaak er op deze link is geklikt. Het cijfer wordt pas weergegeven als er minimaal één keer geklikt is.