Uitnodigingen annuleren

Een foutje gemaakt bij het uitsturen van een batch? Deze kun je annuleren indien deze zijn ingepland. Direct verstuurde uitnodigingen zijn niet terug te halen omdat deze meteen in de inbox van de klant belandt maar een reeds ingepland wel!

Hoe annuleer je een ingeplande batch?
Als eerst ga je naar Formulieren en klik je op het pull-down menu achter het juiste formulier. Daar selecteer je Uitnodigingen en verschijnt het overzicht met de verzonden batches.
Vervolgens zoek je de juiste batch op en klik je op de status: Ingepland achter deze batch. Hier zie je op welke dag en welk tijdstip de batch wordt verzonden en verschijnt ook de Batch annuleren knop. Door hier op te klikken kun je de batch annuleren!