Formulieren archiveren

Als een formulier niet gebruikt wordt, kun je deze archiveren. Hoe je dit doet?

Archiveren
Om een formulier te archiveren klik je achter het desbetreffende formulier op het pull-down menu. Vervolgens klik je onderaan op Archiveren. Er verschijnt vervolgens een scherm met de vraag of je dit formulier zeker wilt archiveren. Hier kun je annuleren of klikken op archiveer.
Dit formulier wordt dan in jouw archief geplaatst! Dit archief vind je door op Formulieren te klikken. Daar zie je onder Mijn formulieren, Archief staan. Door hier op te klikken zie het archief overzicht.

Verwijderen
Om een bepaald formulier definitief verwijderen doe je dezelfde stappen uitvoeren zoals bij het archiveren, klikken op het pull-down menu achter het formulier en vervolgens klik je op Archiveren. Om het formulier definitief te verwijderen ga je naar het Archief. Je zoekt het juiste formulier op en achter dat formulier kan je ervoor kiezen om deze te permanent te verwijderen.
Het formulier toch behouden? Klik dan achter het formulier op Herstellen