Ontvangen van een notificatie bij negatieve feedback: De brandmail

Naast de gewone notificaties die je ontvangt als je respondent het formulier heeft beantwoord ontvang je, indien nodig, ook een brandmail. Deze brandmail is een notificatie van negatieve feedback, oftewel een negatieve NPS-score waarna je meteen actie kunt ondernemen!
Je kunt nu zelf bepalen wie deze specifieke brandmeldingen ontvangt. Dit kun je doen door naar Collega's te gaan op het tabje Bedrijfsinstellingen bij je profiel, of door hier te klikken. Als je geen collega aanvinkt zal diegene die het formulier uitstuurt deze brandmails ontvangen.

Wat staat er in deze brandmail?
Deze brandmail laat precies zien welk NPS-score er is gegeven, waarom deze is gegeven en door wie. In de onderwerpregel staat aangegeven welke score er is gegeven. In de e-mail staat aangegeven in welk formulier dit is gebeurd en door wie. Als de respondent hier ook een reden voor heeft gegeven staat deze ook in de brandmail.
Om meteen actie te kunnen ondernemen kun je in de mail op de button klikken om het gehele antwoord te bekijken.

Let op! Wanneer je een gebruiker aanvinkt, zullen de brandmails van de verschillende formulieren gestuurd worden naar deze gebruiker: Het toewijzen van de brandmails naar een gebruiker is dus niet formulier specifiek.