Uitnodigingen overzicht

Wil je na het uitnodigen de details van de batch nogmaals bekijken, dan kun je terecht in het uitnodigingen overzicht.

Hoe kun je dit overzicht inzien? Ga allereerst eerst naar Mijn formulieren. Vervolgens klik je achter het juiste formulier op het pull-down menu en selecteer je Uitnodigingen. Een overzicht van alle verstuurde batches voor dat formulier verschijnt dan. Selecteer hier de batch die je wilt inzien. Door op de juiste batch te klikken verschijnt het overzicht.

Details
Als eerst verschijnen de details van je verstuurde batch. Je ziet wie deze batch heeft verzonden en wanneer. Vervolgens kun je zien of er een herinnering staat ingeschakeld of uitgeschakeld. Daarnaast zie je hoeveel ontvangers er zijn en hoeveel responses je hebt gehad.

Bericht
Hier zie je de uitnodiging die jij hebt verstuurd naar je respondenten.

Bounces
Dit is een overzicht met emails die niet zijn ontvangen om een bepaalde reden. In het overzicht zie je het e-mailadres van de respondent en de reden waarom diegene het formulier niet heeft ontvangen.

Respondenten
Hier zie je een overzicht van iedereen die geselecteerd is bij het versturen van deze batch. Je ziet het e-mailadres van de respondent, of deze op dit formulier heeft geklikt en of deze heeft geantwoord of niet.