Download je responses voor verdiepende analyses

Naast het online bekijken van alle responses, is het ook mogelijk om de responses te downloaden. Dit kan alleen wanneer je een betaalde Starred licentie hebt.
Hoe doe je dit? Volg deze 3 stappen:

1. Open de pagina Formulieren
  2. Klik bij het pijltje achter het betreffende formulier op Responses. Nu kom je in de pagina met alle responses, hier ook per persoon te bekijken.
  3. Rechts bovenin klik je op de knop Download. Op het moment dat je op de knop klikt, zal het bestand direct uit het systeem gegenereerd worden en in het bedrijfsaccount geplaatst worden. Je wordt automatisch naar de downloads pagina doorgeleid waar alle al gegenereerde downloads van alle formulieren in één overzicht terug te vinden zijn.

De download van alle responses kun je nu als CSV-bestand rechtstreeks uit het systeem downloaden. De opbouw van het CSV-bestand is als volgt:

• Kolom 1 en 2 bevatten de datum en tijdstip van verzending en datum/tijd van feedback;
  • Kolom 3 t/m 5 bevatten de voornaam, achternaam en e-mailadres van de respondent;
  • Kolom 6 geeft aan in welke taal het feedback formulier is ingevuld;
  • De kolommen die volgen, bevatten de kenmerken die je aan je respondenten hebt meegegeven. Zo kun je nog meer verdiepende analyses op de segmenten maken;
  • Na de kolommen met de kenmerken, volgend de kolommen met de feedback per vraag.

Een voorbeeld van een CSV-download:

Bij numerieke antwoorden (cijfers) wordt nu consequent -999 ingevuld als een gegeven antwoord (bewust of onbewust) niet is ingevuld. Zo kun je in 1 keer filteren op deze waarden.

Wil je alleen de resultaten van één specifieke groep respondenten downloaden? Selecteer dan links naast de download knop welke groep je wilt downloaden, en klik daarna op de knop Download.

Heb je problemen met het leesbaar openen van dit CSV-bestand? Lees dan ons artikel over openen van gedownloade responses in Excel of neem contact op met ons Customer Happiness team.