Starred Browser Ondersteuning

Bij Starred willen we er zorg voor dragen dat jouw data veilig is. Daarom hebben wij besloten om een aantal browser gerelateerde veranderingen door te voeren.

Na wat geruchten is het dan nu daadwerkelijk gebeurd: de maker van Internet Explorer, Microsoft, heeft besloten om de support voor hun eigen ontwerpen Internet Explorer 8 en oudere versies te laten vallen.
Wij van Starred kiezen er nu voor om hetzelfde te doen: we gaan niet langer ontwikkelen voor dergelijke browsers. Omdat wij de veiligheid van deze browsers niet kunnen waarborgen, is het voor ons beter om deze versies los te laten.

We hebben besloten om de browsers in 4 typen support op te splitsen:

• Blokkeren
    We zullen niet testen, checken of ontwikkelen voor deze browsers. Toegang wordt geblokkeerd wanneer een Starred gebruiker met deze browser een pagina probeert te openen.
  • Negeren
    We zullen niet testen, checken of ontwikkelen voor deze browsers. We zullen deze browsers niet blokkeren, maar omdat het aantal gebruikers van deze browsers zo laag is zullen we deze browsers ook niet testen. Aspecten zullen mogelijk niet (optimaal) werken maar we zullen ons niet richten op het ondersteunen van de browser.

• Gedeeltelijke support
    Sommige details zien er mogelijk niet hetzelfde uit als de originele ontwerpen en sommige modules werken mogelijk niet. Het merendeel van de features zal functioneren. Niet-ondersteunde features worden geblokkeerd.
  • Volledige support
    Alles wordt succesvol getest en werkt optimaal in deze browsers.

De browsers en onze mate van support:

*) We ondersteunen tot de 3 laatste versies van deze browsers.

Voor nu betekent dit:
- We blokkeren Internet Explorer 6 en Internet Explorer 7.
- We zullen stoppen met testen op Internet Explorer 10 en lager.

Wanneer je een verouderde browser hebt die niet of maar gedeeltelijk door ons wordt ondersteund, verschijnt er een melding. Deze melding vertelt je welke ondersteuning we wel/niet bieden. Geen melding betekent goed nieuws!

Zo'n melding kan er als volgt uit zien:

Wil je meer weten over onze browser support, of wat we wel en niet precies ondersteunen? Neem contact op met het Customer Happiness Team van Starred.