Genereren van links

Op Starred kun je links genereren, zogenaamde unieke urls waarmee je feedback kunt vragen aan je contact. Deze manier van 'uitnodigen' noemen wij Omni-channel feedback vragen.

Door het klikken op de link, komt een contact op het feedback formulier terecht en kan daar feedback geven. Hierbij ontvangt je contact dus geen uitnodigingsmail van Starred, maar kun je deze link verwerken in een eigen e-mail en/of verwerken in een bericht via chat, Whatsapp of social media.
Let op! Deze Omni-channel functionaliteit is beschikbaar vanaf een Elite-licentie.

Bij het genereren van links, zijn er 3 opties:

• Optie 1: Een aantal anonieme links zonder kenmerken uitdraaien;
  • Optie 2: Anonieme links met kenmerken uitdraaien, waarbij volledige naam en/of e-mailadres niet bekend is;
  • Optie 3: Persoonlijke links uitdraaien, eventueel met extra kenmerken. Hierbij is (volledige naam en) e-mailadres van je contact bekend is en kun je desgewenst nog extra kenmerken meegeven.

De links die je genereert, zijn slechts eenmalig in te zetten. Wanneer je contact feedback geeft en op Verstuur feedback klikt, vervalt de link.

Hoe genereer je deze unieke links?

• Klik achter het desbetreffende formulier op Genereer links.
  • Kies nu voor 1 van de 3 opties:
    Optie 1: Anonieme links zonder kenmerken
    - Kies in de kolom ‘Genereer links zonder kenmerken’ het juiste adres als afzender. De afzenders waaruit je kunt kiezen zijn alle collega gebruikers op Starred.
    - Geef vervolgens aan hoeveel anonieme links je wilt genereren. Dit aantal links kun je kopiëren vanuit de pop-up in je scherm.

Optie 2: Anonieme links met kenmerken
    - Kies hier voor de rechterkolom met ‘Verrijk CSV bestand (met kenmerken)
    - Vul hierbij allereerst onder 'E-mail:' het e-mailadres is waar het verrijkte cvs-bestand naartoe wordt gestuurd.
    - Upload vervolgens een CSV-bestand met de kenmerken van je contacten. Vul deze kenmerken/categorieën in als kolomtitels:

- Dit bestand wordt vervolgens verrijkt met een unieke link per regel en het verrijkte CSV-bestand wordt gemaild naar het ingevulde e-mailadres.

Optie 3: Persoonlijke links, eventueel aangevuld met kenmerken
    - Wanneer (de naam en) het e-mailadres van je contact wel bekend is bij je, kun je ook persoonlijke links genereren. Dit doe je in kolom ‘Genereer persoonlijke links (met kenmerken)’.
    - Vul hierbij wederom eerst onder ‘E-mail:’ het e-mailadres is waar het verrijkte cvs-bestand naartoe wordt gestuurd.
    Upload vervolgens een CSV-bestand met de kenmerken van je contacten. Let op! Het CSV-bestand voor persoonlijke links dient altijd in de eerste 3 kolommen (A,B,C) de voornaam, achternaam en e-mailadres van het contact te bevatten. Onderstaand een voorbeeld van een juiste opzet van het CSV-bestand:

- Je kunt dit csv-bestand dus eventueel verder aanvullen met extra kenmerken van het contact.
    Dit bestand wordt vervolgens verrijkt met een unieke link per regel en het verrijkte csv-bestand wordt gemaild naar het ingevulde e-mailadres:

Hulp nodig bij het genereren van links? Neem contact op met het Customer Happiness Team!