Contact details weergeven

Je hebt een melding ontvangen van nieuwe feedback! Leuk om deze feedback te bekijken, maar.. welke respondent was dit ook alweer? En bij welke verzending hoorde hij/zij ook alweer?

Begrijpelijk dat je na een groot aantal verzendingen niet meer precies weet wie waarbij hoort, en wanneer deze persoon ook alweer uitgenodigd was. Hier kun je altijd de contact details voor raadplegen.

Wanneer je de individuele respons bekijkt, zie je onderin twee knoppen:

Wil je direct reageren op de gegeven feedback? Klik dan op de rechter knop, en stuur direct een bericht naar de respondent.

Wil je meer informatie over de respondent zien? Klik dan op de linker knop 'Details weergeven'.
Er verschijnt nu een veld onder in de pagina, met contact details: in welke groepen deze respons gefilterd is, welke kenmerken er aan deze respons en respondent gekoppeld zijn, en andere extra info zoals de datum waarop de feedback ontvangen is en welk e-mailadres de respondent heeft.

Beoordeling verwijderen
Heeft een respondent een valse beoordeling gegeven? Of is er per ongeluk een verkeerde score ingevuld? Dan kun je de feedback hier verwijderen door rechts onderin op de knop "Beoordeling verwijderen" te klikken.
Let op: Je kunt alleen een totaal ingevuld formulier verwijderen, geen individuele score!

Bekijk contactpersoon
Als je klikt op de knop erboven, "Bekijk contactpersoon", kun je meer verdiepende informatie terug vinden. Op deze pagina kun je gegevens vinden zoals naam, e-mailadres, groepen waar de persoon in voorkomt en welke kenmerken er aan hem/haar gekoppeld zijn.

Ook kun je een contactpersoon hier permanent uitschrijven.

Let op: Dit is niet terug te draaien!

Als je verder naar beneden scrollt, kun je de activiteit van de contactpersoon terug vinden. Hier wordt getoond wanneer naar deze contactpersoon een uitnodiging voor feedback is gestuurd, voor welk formulier dit was en wanneer er van deze persoon feedback is ontvangen.

Heb je hier vragen over? Neem dan vooral contact op met ons Customer Happiness team.