Onze prioriteit is het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken van Starred. We snappen dat het best spannend kan zijn om je eerste feedback batch te versturen. Je wilt dat het goed ontvangen wordt en niet als spam wordt gezien.

Timing

Uit onderzoek blijkt dat de beste momenten om een business-to-business email te sturen dinsdag en woensdag tussen 13.00 en 15.00 zijn. We kunnen dit bevestigen, aangezien dan de meeste Starred feedback uitnodigingen worden geopend. Blijkbaar worden mensen rond die tijd snel afgeleid.

Afzender

Een ander manier om hoge respons te krijgen, is om ervoor te zorgen dat de afzender een bekende van de ontvanger is. Op deze manier geef je niet alleen een menselijk gezicht mee aan de mailing maar tevens ook het gezicht dat je klant kent. Je klant begrijpt dat je echt geinteresseerd bent in wat hij of zij heeft te zeggen.

Tone of voice

C'est le ton qui fait la musique. Starred geeft je de mogelijkheid om het onderwerp en de uitnodigingstekst te personaliseren. Vergeet dit niet!
Deze uitnodiging is de start van een lopende dialoog met je klant en de manier waarop je hen benadert, moet hiermee in lijn liggen. Belangrijk punt is om het kort en simpel te houden.

Herinnering

Je respondenten ontvangen standaard 6 dagen na het versturen van de enquete een herinnering. Dit wordt zeer gewaardeerd door de ontvangers die graag feedback wilden geven maar dit vergeten zijn door volle agenda’s. Hoe je deze optie kunt aan- of uitzetten, lees hier.

Did this answer your question?