Wat is er nog meer mogelijk bij het verzenden van uitnodigingen via Starred? Bekijk onze extra opties bij Geavanceerde instellingen weergeven!


Ga bij Formulieren naar Nodig uit en kies in de stap Schrijf bericht voor de optie Geavanceerde instellingen weergeven. Hieronder zie je een voorbeeld van hoe dit er op de website uitziet:

In de geavanceerde modus heb je vier extra opties: Je kunt uitnodigen uit naam van een collega, je kunt de uitnodigingen plannen, je kunt de herinneringsmail uitzetten en je kunt het type uitnodiging veranderen in een uitnodiging met een NPS vraag.

Uitnodigen uit naam van een collega

Wil jij het sturen van uitnodigingen beheren, maar wil je graag uit naam van je collega een uitnodiging verzenden? Dit kan! Alleen een beheerder van het Starred account kan uitsturen uit naam van iemand anders. Als je een uitnodiging wilt sturen uit naam van iemand anders, is het van belang dat die persoon een account heeft binnen jouw bedrijf. Bij Van kies je de juiste persoon en de uitnodiging krijgt dan ook de naam, foto en functie van die persoon mee.

Let op: De notificaties van ontvangen feedback en reacties op de uitnodiging (die uit naam van iemand wordt verstuurd) worden automatisch verzonden naar de naam in de afzender. Je kunt de notificaties eventueel uitzetten, dit kan je hier doen.

Uitnodiging inplannen

Als je weet op welk moment jij de hoogste response verwacht, zorg je natuurlijk dat je dan je uitnodigingen verzend. Zit je op dat moment niet achter een computer? Geen probleem, je kunt op een eerder moment de uitnodiging klaarzetten en instellen wanneer die verstuurd moet worden. Vink Inplannen aan en selecteer de gewenste datum en tijd.

Herinneringsmail

Automatisch wordt er 6 dagen na de originele uitnodiging een herinneringsmail gestuurd naar de contacten die niet geantwoord hebben. Deze herinnering bevat exact dezelfde tekst als originele uitnodiging, met als extra tekst in het onderwerp van de e-mail: Friendly reminder. Er kan een reden zijn dat je deze mail wil deactiveren. Dat kan door de herinnering uit te vinken rechtsonder bij de geavanceerde instellingen.

Type uitnodiging

Wil je je response rate verder verhogen? Stel de NPS-vraag dan nu al direct in de uitnodiging! De respondent kan kan direct de score geven in de e-mail en wordt vervolgens doorgestuurd naar het volledige feedback formulier. Wanneer de respondent besluit de vragenlijst niet verder in te vullen, heb je het antwoord op de NPS-vraag al wel verzameld! Zo ziet een e-mail inclusief NPS eruit:

Naast de NPS-vraag bieden we nu ook de CES 2-vraag aan in de uitnodiging. Wanneer deze in het formulier toegevoegd is, verschijnen er in de optie Uitnodigingstype meerdere opties om uit te kiezen:

Did this answer your question?