Je eigen CRM of support systeem koppelen met Starred? Dat kan! Wij onderschrijven het belang van integreren en automatiseren van feedback. Een geautomatiseerd proces bespaart je tijd en maakt het makkelijker om continu feedback te vragen in plaats van één keer per jaar. Lees hier alle voordelen van automatiseren. 

Automatiseren van de feedback uitnodigingen

Automatiseren van de feedback uitnodigingen maakt het leven voor jou als klant een stuk makkelijker. Je hoeft geen tijd meer te steken in het uploaden van klantenbestanden en versturen van de uitnodigingen. Dat wordt namelijk automatisch gedaan! Zo heb jij tijd over om écht wat te doen met de feedback die je ontvangt.

Met behulp van een trigger, wordt een enquête automatisch uitgestuurd naar respondenten. Kenmerken aan die respondenten worden eveneens automatisch meegegeven zodat de resultaten goed te analyseren zijn. Een ‘trigger’ kan het afsluiten van een project zijn of als een potentiële klant echt klant wordt.

Er kunnen koppelingen gemaakt worden vanuit (bijna) alle CRM- en Customer Support systemen. De meeste populaire onder onze klanten zijn koppelingen vanuit Customer Relationship Management systemen zoals Salesforce of Zendesk.

Automatiseren van de ontvangen responses

Een andere mogelijkheid, is feedback in Starred direct terugsturen naar je CRM/Support systeem. Als er nieuwe feedback van een respondent binnenkomt, wordt deze automatisch doorgestuurd naar een systeem van keuze. In het geval van onze klanten wordt er vaak gekozen om die data door te sturen naar een CRM-systeem. Het voordeel hiervan is dat alle data wordt behouden in één systeem in plaats van verdeeld over meerdere systemen. Zo kunnen jouw medewerkers in één systeem de status en ervaringen van een klant zien: 1 dashboard en systeem to rule them all!

Ben je benieuwd of wij kunnen integreren met jouw CRM of Support systeem? Neem dan contact met het Customer Happiness Team! En mocht je meer interesse hebben in de technische details, klik dan hier.

Did this answer your question?