Een bedrijf werkt als een overkoepelend account voor alle medewerkers van het bedrijf. Ben je op het begin nog de pionier van klantfeedback in je bedrijf, hoe sneller meer collega's feedback en de waardering van jullie klanten belangrijk vinden, hoe beter. So Starred inviting!

• Ga naar Bedrijf instellingen, en klik in het linker menu dan op Collega's;
  • Vul bovenaan bij Collega's uitnodigen de e-mailadressen van je collega's in;
  • Je collega's ontvangen een e-mail met de uitnodiging van Starred om zich aan te sluiten tot de omgeving van jouw bedrijf.

Wilt uw bedrijf regels zetten om de toegangsrechten van resultaten en formulieren te regelen? Ook dat is mogelijk, neem contact op met het Customer Happiness Team!